Contact us

Thank you for contacting VTTI. Please fill in your details and your message below. We will be in touch as soon as possible.

Contact details (required)Message

By submitting your information, you acknowledge that you have read our privacy policy and consent to receive email communication from us.

Email

Thank you for contacting VTTI.

We have received your message and we’ll respond as soon as possible.

29 januari informatiebijeenkomst VTTI Bio-Energy Limburg

January 8, 2024
VTTI Bio-Energy Limburg gaat graag verder met u in gesprek over de ontwikkeling van de bio-energie installatie op bedrijvenpark Zevenellen.

Bedrijvenpark Zevenellen krijgt een circulaire toekomst met productie van schone energie. VTTI Bio-Energy Limburg (VBL) wil daar groen gas en organische mestkorrels gaan produceren uit organische reststromen. Dit groene gas kan het gasnet in om Nederlandse huizen en bedrijven duurzaam te verwarmen. Afgelopen oktober hebben wij tijdens de informatieavond met meerdere geïnteresseerden gesproken over onze plannen. Graag nodigen wij u opnieuw uit om met ons in gesprek te gaan. Uw inbreng is van groot belang voor de verdere ontwikkeling van onze plannen. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor de informatiebijeenkomst op maandag 29 januari 2024.

Tijdens deze bijeenkomst lichten wij ons voornemen verder toe, en is er alle gelegenheid om vragen te stellen en uw ideeën met ons te delen. Ook komen we terug op de vragen die afgelopen oktober zijn gesteld. Zien wij u dan? U kunt uzelf aanmelden door een mail te sturen naar info.vbl@vtti.com.

Datum: maandag 29 januari 2024
Tijd: 19:30
Locatie: De Roffert, Buggenum

Related content